+31 (0)547 352 727
info@ideavelop.net

Gezocht: Customer en Sales Support Medewerker (M/V – 24-32 uur)

Wij zijn gek op buiten! Elke dag proberen wij met een team van 15 enthousiaste collega’s onze retailers en consumenten te inspireren om de natuur in te gaan. Ideavelop is elke dag in beweging. In 25 jaar zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat 10 gerenommeerde merken vertegenwoordigt: Blue LOOP Originals, icebreaker, Schöffel, Hydroflask, AKU, mpowerd, OrganoTex, Macpac, phil&teds en Mountain Buggy. Al onze merken hebben een uniek verhaal en een sterke identiteit. De hoogwaardige producten die wij leveren komen het best tot hun recht in de buitenlucht! 

Als Customer en Sales Support Medewerker doe je niets liever dan onze klanten te motiveren om buiten op avontuur te gaan. Je adviseert hen over onze producten, informeert ze over de status van een bestelling, verwerkt orders en helpt met allerlei vragen of garantiegevallen. En dat allemaal met ons motto “Create Something Good” in je achterhoofd. 

Vanuit ons kantoor in Goor ben jij hét aanspreekpunt voor consumenten en retailers vanuit heel Europa. Je werkt in teamverband ook samen met onze internationale collega’s om hen op een snelle en efficiënte maar ook fijne manier te helpen. We verwachten niet dat je op dag één alle ins en outs van onze producten kent, wél dat je leergierig bent en zo veel mogelijk te weten wil komen.

Wij zijn op zoek naar een collega die: 

  • gastvrij is en prettig kan communiceren met mensen aan de telefoon
  • zich goed kan inleven in de klant en niet in de stress schiet als het wat drukker is
  • flexibel, oplossingsgericht en nieuwsgierig is

Functie eisen:

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 
  • communiceren in het Duits is een pré
  • affiniteit met Office en ERP systemen
  • in ieder geval beschikbaar op maandag en vrijdag

Durf jij het aan om met ons een duurzaam avontuur aan te gaan? In ons energieke team ben je van harte welkom! Wil jij weten hoe een werkdag eruit kan zien? Of ben je benieuwd wat wij te bieden hebben?

Neem dan contact op met Annelie Eshuis-Holtkamp: 06 – 29 59 33 34 en/of stuur je CV+motivatie naar: annelie@ideavelop.net